BUG Form largeted at _blank fails

Bug reports and enhancement requests
Post Reply
foobar
Posts: 1
Joined: Mon Dec 10, 2018 9:55 pm

BUG Form largeted at _blank fails

Post by foobar » Mon Dec 10, 2018 10:20 pm

I have a GET form on a local HTML file that targets _blank which worked before Quantum, but now it fails to load. The new tab is created as about:blank, but the form is not submitted and no data is displayed in the new tab. If I disable NS, the form is submitted on the new tab and the results are displayed.

To replicate:
Create a local file with the contents I've included at the end of this message. Open the file in FF and attempt a search.

Expected behavior:
A new tab is created, the form is submitted and the results are displayed.

Actual behavior:
A new tab is created with about:blank.

Code: Select all

<HEAD>
<TITLE>Test</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<form id="tsf" target="_blank" method="get" action="https://www.google.com.au/search" name="f">
Google: 
<input id="lst-ib" type=text value="" name=q size=10>
<input value="Search" name="btnK" type="submit">
<input value="Clear" type="reset">
</form>
</BODY>
</HTML>
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7384
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: BUG Form largeted at _blank fails

Post by therube » Tue Dec 11, 2018 12:19 pm

Working as expected on my end.


Test with all other extensions disabled.

Test in a new, clean Profile with only NoScript installed.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0 SeaMonkey/2.49.5

Post Reply