[FIXED] NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
JoeMoo
Posts: 8
Joined: Fri Nov 25, 2016 6:42 pm

[FIXED] NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by JoeMoo » Fri Nov 25, 2016 6:52 pm

The most recent update is preventing the Lastpass icon in username/password fields on websites from working. Normally, you click on the icon and it will pop up a Lastpass dialog window. Now when you click on it nothing pops up. I can't figure out how to re-enable it (yes Lastpass.com is whitelisted, but that shouldn't have anything to do with the icon anyway). I tried going through the options in NoScript but I couldn't find any way to get it working again. It's always worked fine but the most recent update appears to be blocking it from working (version 2.9.5.1).
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

pegasus41

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by pegasus41 » Fri Nov 25, 2016 6:57 pm

similar issue with dashlane; problem lies in ABE
see this thread:

viewtopic.php?f=7&t=22297&hilit=dashlane

if you disable ABE under "advanced" options, it may work...
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.59 Safari/537.36

JoeMoo
Posts: 8
Joined: Fri Nov 25, 2016 6:42 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by JoeMoo » Fri Nov 25, 2016 7:17 pm

Disabling ABE didn't fix it. Also didn't see anything related to ABE in the browser console.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9180
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by barbaz » Fri Nov 25, 2016 7:49 pm

What, if anything, do you get in the Browser Console (Ctrl-Shift-J) when you see this issue?

Does it make any difference if you use NoScript latest development build?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

JoeMoo
Posts: 8
Joined: Fri Nov 25, 2016 6:42 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by JoeMoo » Fri Nov 25, 2016 8:17 pm

The latest development build didn't fix it. I tried to copy and paste my browser console but it kept triggering the anti spam filter for some reason and refused to let me post it so I had no choice but to save it as an image unfortunately.

Image
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

coinperson

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by coinperson » Sat Nov 26, 2016 1:13 pm

and here I thought I was crazy. Went through all the settings and could not get it to work. I went back to version 2.9.0.14 until it is fixed.

https://secure.informaction.com/download/releases/noscript-2.9.0.14.xpi
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

JoeMoo
Posts: 8
Joined: Fri Nov 25, 2016 6:42 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by JoeMoo » Sat Nov 26, 2016 4:30 pm

Thank you for the link, I downgraded for now as well. Glad to know it's not just me though, hopefully it will be sorted out.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8701
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by Giorgio Maone » Mon Nov 28, 2016 4:54 pm

Could you please check whether this issue persists latest development build rc4? thank you!
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

JoeMoo
Posts: 8
Joined: Fri Nov 25, 2016 6:42 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by JoeMoo » Mon Nov 28, 2016 4:59 pm

Unfortunately it's still not working.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

stroke
Posts: 2
Joined: Tue Nov 29, 2016 2:03 pm
Location: Buenos Aires

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by stroke » Tue Nov 29, 2016 2:09 pm

Hi, still not working on Version 2.9.5.2, FF 50.0.1 x64, W10 x64.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

JoeMoo
Posts: 8
Joined: Fri Nov 25, 2016 6:42 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by JoeMoo » Tue Nov 29, 2016 4:14 pm

Same, still not working with the final release of 2.9.5.2. Also, I have the exact same specs as stroke if that helps. Perhaps a Win 10 issue? No idea.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

User avatar
mikolajek
Posts: 18
Joined: Wed Mar 19, 2014 5:46 pm
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by mikolajek » Wed Nov 30, 2016 5:23 pm

Confirmed, it fails to work with LastPass for me as well... :( Win10 x64 Pro + FF 50.0.1 + NS 2.9.5.2 + LP 4.1.32a.

I've restored the NS 2.9.5.1 build but it hasn't resolved the issue... But the mentioned 2.9.0.14 did the job.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Aimhere
Posts: 10
Joined: Mon Feb 01, 2016 6:06 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by Aimhere » Wed Dec 07, 2016 10:57 pm

Also not working for me. Windows 10 x64, Firefox 50.0.2, Lastpass 4.1.3.2, NoScript 2.9.5.2 final.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

User avatar
Thrawn
Senior Member
Posts: 3106
Joined: Mon Jan 16, 2012 3:46 am
Location: Australia
Contact:

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by Thrawn » Wed Dec 07, 2016 11:51 pm

Well, for me, LastPass is failing at Github, but succeeding in various other places, and the Github failure complains of a violation of the site's Content Security Policy. Haven't tried it without NS enabled yet.
======
Thrawn
------------
Religion is not the opium of the masses. Daily life is the opium of the masses.

True religion, which dares to acknowledge death and challenge the way we live, is an attempt to wake up.
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:45.0) Gecko/20100101 Firefox/45.0

MasterK

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by MasterK » Thu Dec 08, 2016 4:08 am

The latest release 2.9.5.2 still does not fix this issue. Is there another place a bug like this should be reported that I have missed?
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Post Reply