[RESOLVED] Tab bug...

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
Sall
Posts: 10
Joined: Sat May 30, 2015 3:49 am

Re: Tab bug...

Post by Sall » Sat May 30, 2015 4:24 am

Ooh btw. should I do a clean install or can I install it on top of the old one? Might be better to do a clean install and remove the old buggy one first no?
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9279
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Tab bug...

Post by barbaz » Sat May 30, 2015 4:26 am

Personally I just install on top, it's fine. Although with extensions other than NoScript I've had to remove first then install a different version to get it working right - so... well, whether you remove first is up to you.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Sall
Posts: 10
Joined: Sat May 30, 2015 3:49 am

Re: Tab bug...

Post by Sall » Sat May 30, 2015 5:36 am

Seems it wont let me get it, I press to allow the extention to be installed, and then it tries, but then I get a message saying it could not connect to noscript.net - Dunno what to do then.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9279
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Tab bug...

Post by barbaz » Sat May 30, 2015 5:39 am

*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Sall
Posts: 10
Joined: Sat May 30, 2015 3:49 am

Re: Tab bug...

Post by Sall » Sat May 30, 2015 5:43 am




Yeah I tried downloading it from the mozilla page instead right after I wrote, it worked fine, now going to test and see if the error has gone :)
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9279
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Tab bug...

Post by barbaz » Sat May 30, 2015 5:22 pm

Sall wrote:now going to test and see if the error has gone :)

Is it gone? If not I should split your part of this into its own thread so you can get proper attention.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Sall
Posts: 10
Joined: Sat May 30, 2015 3:49 am

Re: Tab bug...

Post by Sall » Mon Jun 01, 2015 10:21 am

The blank pages I got seems to be gone now after updating to the latest noscript, thx again :)
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9279
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: [RESOLVED] Tab bug...

Post by barbaz » Mon Jun 01, 2015 4:13 pm

Thanks for posting your findings and glad it's working for you.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Post Reply