[RESOLVED] Seem to have found a bug with latest version

General discussion about the NoScript extension for Firefox
Post Reply
FattysGoneWild
Posts: 6
Joined: Sun Aug 02, 2009 7:24 pm

[RESOLVED] Seem to have found a bug with latest version

Post by FattysGoneWild » Sun Aug 02, 2009 7:32 pm

Decided to register to report this. Never had a problem with NoScript before. I am basically having a problem with sites not loading properly. When I remove NoScript. It is fine. The second I put it back on. Same thing happens. This problem came up when updating to the latest version.

http://tinypic.com/r/4jw1sp/3

I started a thread on another forum and was advised to come here. Instead of repeating myself with every little thing. Here is a link to it.

http://www.dslreports.com/forum/r22800941-FireFox-Browser-not-displaying-right-with-cnncom

Would really appreciate the help and feedback. Thanks guys!
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

Alan Baxter
Ambassador
Posts: 1586
Joined: Fri Mar 20, 2009 4:47 am
Location: Colorado, USA

Re: Seem to have found a bug with latest version of NoScript....

Post by Alan Baxter » Sun Aug 02, 2009 7:41 pm

Install the latest development version, NoScript 1.9.7.86.
http://noscript.net/getit#devel
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

FattysGoneWild
Posts: 6
Joined: Sun Aug 02, 2009 7:24 pm

Re: Seem to have found a bug with latest version of NoScript....

Post by FattysGoneWild » Sun Aug 02, 2009 8:45 pm

That done the trick and fixed the issue. Thank you! Any ETA on a official release?

Alan Baxter wrote:Install the latest development version, NoScript 1.9.7.86.
http://noscript.net/getit#devel
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8829
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Seem to have found a bug with latest version of NoScript....

Post by Giorgio Maone » Mon Aug 03, 2009 4:04 pm

FattysGoneWild wrote:That done the trick and fixed the issue. Thank you! Any ETA on a official release?

Alan Baxter wrote:Install the latest development version, NoScript 1.9.7.86.
http://noscript.net/getit#devel

.86 is stable enough for general consumption, I'm just waiting some hours not to be accused of "too much frequent updates".
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1 (.NET CLR 3.5.30729)

Post Reply