Did NoScript interfere here?

General discussion about the NoScript extension for Firefox
Post Reply
luntrus
Senior Member
Posts: 237
Joined: Sat Mar 21, 2009 6:29 pm

Did NoScript interfere here?

Post by luntrus » Wed Jun 17, 2009 6:52 pm

Dear forum friends,

I got the following error in the error console "MM_preloadImages is not definded" in line 1 and well here:

Code: Select all

 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"><head><title>Dasient Web Anti-Malware (WAM)</title><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /><script type="text/javascript" src="http://www.dasient.com/ajaxutils.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.dasient.com/imgefx.js"></script><link rel="shortcut icon" href="http://www.dasient.com/images/favicon.ico" ><style type="text/css">

Is this error caused by NoScript's interference or RequestPolicy?

luntrus
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1pre) Gecko/20090616 Shiretoko/3.5pre

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8955
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Did NoScript interfere here?

Post by Giorgio Maone » Wed Jun 17, 2009 10:01 pm

Does not happen for me (I don't use Request Policy, though)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11 (.NET CLR 3.5.30729)

User avatar
GµårÐïåñ
Lieutenant Colonel
Posts: 3352
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:19 am
Location: PST - USA
Contact:

Re: Did NoScript interfere here?

Post by GµårÐïåñ » Thu Jun 18, 2009 5:58 am

Not having an issue at dasient.com was there a particular address or action that caused the issue? I have RP.
~.:[ Lï£ê ï§ å Lêmðñ åñÐ Ì Wåñ† M¥ Mðñê¥ ßå¢k ]:.~
________________ .: [ Major Mike's ] :. ________________
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11

Tom T.
Field Marshal
Posts: 3620
Joined: Fri Mar 20, 2009 6:58 am

Re: Did NoScript interfere here?

Post by Tom T. » Thu Jun 18, 2009 7:18 am

Can't reproduce either, on F2, no RP. Ditto Guardian's question.

But perhaps try disabling RP and try to reproduce? If still happens, enable RP and disable NS (I only disable NS if inside Sandboxie, for safety reasons). Does it happen then?

What about with everything enabled, but with ABE disabled inside NS? Still some fine-tuning going on there, I believe. GL.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US at an expert level; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20 diehard

Post Reply