How to remove block from a source?

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
ferroburak

How to remove block from a source?

Post by ferroburak » Sun Apr 05, 2009 4:49 pm

ı want to remove block from a source. I disabled, reinstalled noscript but neither worked. What can I do? Thanks in advance.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7469
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: How to remove block from a source?

Post by therube » Sun Apr 05, 2009 4:51 pm

A Reset would reset (go figure) all NoScript settings to defaults.
NoScript | Options | Reset (button)

Otherwise, if it is only one item, depending upon what it is, check your Whitelist/blacklist or Plugins or other settings as appropriate.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1b4pre) Gecko/20090328 SeaMonkey/2.0b1pre

ferroburak

Re: How to remove block from a source?

Post by ferroburak » Sun Apr 05, 2009 4:56 pm

Reset didn' work.
Where is the blaklist?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7469
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: How to remove block from a source?

Post by therube » Sun Apr 05, 2009 5:10 pm

If you did a Reset, any sites that you specifically set up as "blacklisted" were removed.

Note that by default, all sites other then those installed by default (which is what you would have if you did a Reset) are blocked by default (i.e., "blacklisted" if you want to think of it that way).

So whatever your problem is, either you need to Allow something, or it is outside of NoScript - unless there is some adverse interaction between some other extension & NoScript.

Try starting FF in Safe Mode & see if your problem persists.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1b4pre) Gecko/20090328 SeaMonkey/2.0b1pre

ferroburak

Re: How to remove block from a source?

Post by ferroburak » Sun Apr 05, 2009 5:13 pm

Open windows in safe mode? I can provide link of the page if that helps.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8743
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: How to remove block from a source?

Post by Giorgio Maone » Sun Apr 05, 2009 5:19 pm

First, did you just try to use "Allow the.source.com" or "Allow all on this page"?
If that doesn't work, and reset + "Allow" neither, maybe the source is blocked by something else (AdBlock Plus)?
Also, if disabling NoScript doesn't cure the symptom, it's definitely something else and you may want to try Standard Diagnostic.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729)

ferroburak

Re: How to remove block from a source?

Post by ferroburak » Sun Apr 05, 2009 5:27 pm

It's the area of the forum user's avatar that removes NEWTOPIC button. I blocked it before with adblock plus and upon disabling adblock the problem resolved. I blocked the same area with noscript after that and couldn't recover NEWTOPIC button anymore.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

ferroburak

Re: How to remove block from a source?

Post by ferroburak » Sun Apr 05, 2009 5:32 pm

Safe mode doesn't solve the issue.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8743
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: How to remove block from a source?

Post by Giorgio Maone » Sun Apr 05, 2009 5:55 pm

NoScript doesn't remove images.
Also every NoScript effect disappear in Safe Mode, therefore you can exclude NoScript as the culprit.
What did you do exactly?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729)

ferroburak

Re: How to remove block from a source?

Post by ferroburak » Mon Apr 06, 2009 12:11 am

Sorry I had to leave.

ı guess the problem is related with site.
It's opened in two pages: http://www.blacxiyah.com/index.php and http://www.blacxiyah.com/forum-78.html
On the first one buttons are missing(NEWTOPIC etc) the other is normal.

Thanks for your support.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

ferroburak
Posts: 1
Joined: Mon Apr 06, 2009 12:15 am

Re: How to remove block from a source?

Post by ferroburak » Mon Apr 06, 2009 12:28 am

It seems unrelated now...

There is no button: http://www.blacxiyah.com/forum-78.html when opened in my Mozilla

I installed WORD browser to enter this site and no problem :|
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

Post Reply