[RESOLVED] version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
frameloss
Posts: 3
Joined: Wed Apr 01, 2009 7:36 pm

[RESOLVED] version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by frameloss » Wed Apr 01, 2009 7:41 pm

I am having some odd results with versions 1.9 through 1.9.1.5. Javascript on many sites are not running at all even if the source is allowed. The most commonly used site I am having this problem is Facebook, but even on the forums here I don't get the CAPTCHA unless I allow scripts globally. Am I the only one seeing this, or is this a more widespread problem?
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032608 Firefox/3.0.8

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8732
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by Giorgio Maone » Wed Apr 01, 2009 7:58 pm

Could you list steps to reproduce for at least one of these cases?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729)

User avatar
GµårÐïåñ
Lieutenant Colonel
Posts: 3339
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:19 am
Location: PST - USA
Contact:

Re: version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by GµårÐïåñ » Wed Apr 01, 2009 8:34 pm

Not to overstep Giorgio, but have you considered an Option|Reset in case there is something corrupted in the settings. Although I don't use Facebook regularly or much frankly, I have gone there and borrowed a friends account to try and reproduce the problem you are facing and no go. It all works fine, so maybe something got messed up and a reset would fix? Have you tried? If you have already done that and no fix, then feel free to ignore me and hopefully your steps to reproduce will give Giorgio something to work with.
~.:[ Lï£ê ï§ å Lêmðñ åñÐ Ì Wåñ† M¥ Mðñê¥ ßå¢k ]:.~
________________ .: [ Major Mike's ] :. ________________
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 FirePHP/0.2.4

frameloss
Posts: 3
Joined: Wed Apr 01, 2009 7:36 pm

Re: version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by frameloss » Wed Apr 01, 2009 11:08 pm

Well, if you aren't having problems and you haven't heard from anyone else with the same problem, then I am willing to bet there is something wrong with my setup. I will figure it out. I bet I have another plug-in causing a conflict, or just need to start with a fresh Mozilla profile. Thanks for your fast responses guys! And by the way, noscript is one of the most useful security tools around, great work!
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032608 Firefox/3.0.8

frameloss
Posts: 3
Joined: Wed Apr 01, 2009 7:36 pm

Re: version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by frameloss » Wed Apr 01, 2009 11:13 pm

Yes, after deleting all the other extensions, and reinstalling noscript everything works fine. Thanks again.
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032608 Firefox/3.0.8

User avatar
GµårÐïåñ
Lieutenant Colonel
Posts: 3339
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:19 am
Location: PST - USA
Contact:

Re: version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by GµårÐïåñ » Thu Apr 02, 2009 12:30 am

frameloss wrote:I will figure it out. I bet I have another plug-in causing a conflict, or just need to start with a fresh Mozilla profile. Thanks for your fast responses guys! And by the way, noscript is one of the most useful security tools around, great work!


On behalf of myself, Giorgio and the rest, we thank you for noticing and we are always here to help the best we can. Giorgio is amazing at keeping this tool at its best and we believe its an invaluable tool as well.

frameloss wrote:Yes, after deleting all the other extensions, and reinstalling noscript everything works fine. Thanks again.


Glad you got it worked out and you are welcome. Let us know if anything else comes up. You can always put the other addons back one by one until you hit the same snag and that will allow you to figure out exactly which one was the culprit. Otherwise, good luck and happy surfing.
~.:[ Lï£ê ï§ å Lêmðñ åñÐ Ì Wåñ† M¥ Mðñê¥ ßå¢k ]:.~
________________ .: [ Major Mike's ] :. ________________
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 FirePHP/0.2.4

ebo

Re: version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by ebo » Sun Apr 05, 2009 3:06 am

I was also having problems with facebook and another site not working unless I allowed scripts globally. I exported my white list reset my options then imported my white list and now it works. This was on 1.9.1.5 and 1.9.1.6.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

User avatar
GµårÐïåñ
Lieutenant Colonel
Posts: 3339
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:19 am
Location: PST - USA
Contact:

Re: version 1.9 - 1.9.1.5 Facebook not working

Post by GµårÐïåñ » Sun Apr 05, 2009 9:28 pm

ebo wrote:I was also having problems with facebook and another site not working unless I allowed scripts globally. I exported my white list reset my options then imported my white list and now it works. This was on 1.9.1.5 and 1.9.1.6.


It might have been that your settings got corrupted and resetting it generally fixes the problem, we just remind that if you want to save your whitelist/blacklist items, that you export them BEFORE you reset and that way you can restore them. It seems you did everything right and glad its working for you now.
~.:[ Lï£ê ï§ å Lêmðñ åñÐ Ì Wåñ† M¥ Mðñê¥ ßå¢k ]:.~
________________ .: [ Major Mike's ] :. ________________
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 FirePHP/0.2.4

Post Reply