[Fixed] Video placeholders on Worldstar behave like normal links

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
barbaz
Senior Member
Posts: 9720
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

[Fixed] Video placeholders on Worldstar behave like normal links

Post by barbaz » Wed Nov 18, 2020 10:15 pm

On Worldstar hosted videos, e.g. https://www.worldstarhiphop.com/videos/ ... kyAa7XfVdo, sometimes the NoScript placeholder for the video is scrunched against the left of the video's space. When this occurs, clicking the placeholder just navigates to the video, as if it were a normal link. I don't get the dialog from NoScript asking what to do.

Reloading the page in a new tab can get it working as expected, but doesn't always.

Possibly related message in about:debugging > This Firefox > NoScript? -

Code: Select all

 Error: Frame not found, or missing host permission RequestGuard.js:583:15
    onNavCommitted moz-extension://************************************/bg/RequestGuard.js:583
I have worldstarhiphop.com set to DEFAULT. So far I have not seen this issue on other sites.

Why is this happening?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8972
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Video placeholders on Worldstar behave like normal links

Post by Giorgio Maone » Thu Nov 19, 2020 8:51 pm

Are you in a private window?
Nevermind, I managed to reproduce on non-private windows as well using https://worldstar.com/video.php?v=wshhPmNY69rqX1BJe3Eo
Looks like some kind of race condition during the placeholder creation. Investigating, thanks.
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:83.0) Gecko/20100101 Firefox/83.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8972
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Video placeholders on Worldstar behave like normal links

Post by Giorgio Maone » Thu Nov 19, 2020 11:02 pm

Please check latest development build:
v 11.1.6rc1
============================================================
x Updated TLDs
x [L10n] Updated sv_SE
x Better handling 0 width / 0 height media placeholders
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:83.0) Gecko/20100101 Firefox/83.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9720
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Video placeholders on Worldstar behave like normal links

Post by barbaz » Thu Nov 19, 2020 11:55 pm

11.1.6rc1 works. Thanks! Image
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Post Reply