[RESOLVED] Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
Tree
Junior Member
Posts: 33
Joined: Mon Mar 14, 2016 8:18 pm

[RESOLVED] Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by Tree » Sun Oct 11, 2020 4:53 pm

Recently, right around the time NS updated to the latest version, I have been unable to get the geetest vision impaired audio to load at https://signin.ebay.com/distil_r_captcha.html.

It pops up for a brief second before immediately closing. It never did this until just recently. I tried troubleshooting everything I know how to short of disabling NS which I would rather not do on ebay if possible. I was hoping there is something else I can look into before resorting to that. I have eliminated any other settings, extensions that I can think of. I looked through the browser console and developer tools but it just says it was blocked, under network, CSP (Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource (“media-src”).

Any chance this might be something related to a change from a recent NS version?

Thank you.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9691
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by barbaz » Sun Oct 11, 2020 5:00 pm

Do you know what NoScript version you had when this definitely worked?

Old NoScript @
https://addons.mozilla.org/addon/noscript/versions
*or*
https://noscript.net/feed?quantum&c=100
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Tree
Junior Member
Posts: 33
Joined: Mon Mar 14, 2016 8:18 pm

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by Tree » Sun Oct 11, 2020 6:00 pm

It would have been either 11.0.46 or 11.0.47.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9691
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by barbaz » Sun Oct 11, 2020 7:27 pm

Do you see this problem if you downgrade NoScript to 11.0.46 and 11.0.47 using the link(s) I posted above?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Tree
Junior Member
Posts: 33
Joined: Mon Mar 14, 2016 8:18 pm

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by Tree » Sun Oct 11, 2020 8:06 pm

I haven't tried something like that before and would be nervous I would create more issues. Is there any other way I could figure out the cause before trying something like that? A more detailed error log somewhere?
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8957
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by Giorgio Maone » Sun Oct 11, 2020 8:29 pm

Please check whether this still happens with latest development build 11.1.2rc1, thanks.

[Edit]
Replaced the reference to 11.1.3rc1, which didn't actually ever exist, with 11.1.2rc1, identical to 11.1.3 (version bump due to AMO issues).
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:82.0) Gecko/20100101 Firefox/82.0

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7682
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by therube » Mon Oct 12, 2020 3:39 pm

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.49.5

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8957
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by Giorgio Maone » Mon Oct 12, 2020 3:59 pm

In the meanwhile, 11.1.3 has been released in the stable channel.
Does the problem persist after upgrading?
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:82.0) Gecko/20100101 Firefox/82.0

Tree
Junior Member
Posts: 33
Joined: Mon Mar 14, 2016 8:18 pm

Re: Help troubleshooting failed loading of geetest audio

Post by Tree » Tue Oct 13, 2020 3:51 pm

My apologies on the delayed response.

11.1.3 does fix the problem for me. Thank you kindly.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0

Post Reply