[Resolved] NoScript shows a blocked site, does not list it

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
jimoe
Posts: 18
Joined: Wed Aug 18, 2010 9:04 pm

[Resolved] NoScript shows a blocked site, does not list it

Post by jimoe » Fri Nov 01, 2019 9:34 pm

noscript 11.0.4
opensuse 15.1
firefox 68.1.0

When logged in to a website as an administrator, I select page to edit with a visual (GUI) editor. Previous to 29-Oct-2019 the editor loaded the page; after the update to 11.0.4, the editor never finishes loading because of a blocked site.

The "S" icon shows 1 blocked site; it is NOT listed. If I allow the whole tab, the editor loads.

How do I discover which site is being blocked when it is not shown in the site list?
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9442
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: NoScript shows a blocked site, does not list it

Post by barbaz » Fri Nov 01, 2019 9:57 pm

Do you also see this with NoScript latest development build?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

jimoe
Posts: 18
Joined: Wed Aug 18, 2010 9:04 pm

Re: NoScript shows a blocked site, does not list it

Post by jimoe » Fri Nov 01, 2019 11:16 pm

I installed noscript 11.0.6rc3.

It works as expected.
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9442
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: NoScript shows a blocked site, does not list it

Post by barbaz » Fri Nov 01, 2019 11:30 pm

@jimoe Remember to log in before posting so that you don't have to solve the CAPTCHA every time. (I fixed your last post)

Thanks for reporting back, glad it worked. :)
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Post Reply