Embedded Youtube video not showing until site is set to trusted

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
michkov
Posts: 4
Joined: Thu Sep 06, 2018 3:47 am

Embedded Youtube video not showing until site is set to trusted

Post by michkov » Wed Jan 23, 2019 4:24 pm

The new update made it so that where ever I come across and embedded youtube video Firefox will display a blank black frame instead of the usual video. It is not until I set the site the video is embedded in to trusted until the video shows up, despite youtube being a trusted site and working as it should on it's own.

Is there a way to get the pre update way back where videos are displayed despite the main site not being trusted?

barbaz
Senior Member
Posts: 8913
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Embedded Youtube video not showing until site is set to trusted

Post by barbaz » Wed Jan 23, 2019 4:37 pm

This looks related - https://trac.torproject.org/projects/to ... comment:10

restrictSubdocScripting needs to be an option, as it was in NoScript Classic.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:56.0; Waterfox) Gecko/20100101 Firefox/56.2.6

michkov
Posts: 4
Joined: Thu Sep 06, 2018 3:47 am

Re: Embedded Youtube video not showing until site is set to trusted

Post by michkov » Thu Jan 24, 2019 1:44 pm

That is the exact issue I'm having. Good to see it's not only me and it's being worked on or at least thought about. Thanks

Post Reply