site needs Globally Allowed

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
bjm
Posts: 5
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:48 pm

site needs Globally Allowed

Post by bjm » Mon Jan 29, 2018 4:32 pm

Hi
Just feedback re .. net10wireless.com/ .. that seems to need Globally Allowed.
https://s9.postimg.org/embzogkf3/2434.png
https://s9.postimg.org/cuj0tn8sv/2435.png

FWIW ~ YMMV
my Trusted preset had 8 checks for this event.
10.1.6.4
Thanks
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0

Pansa
Senior Member
Posts: 318
Joined: Fri Nov 24, 2017 10:30 pm

Re: site needs Globally Allowed

Post by Pansa » Mon Jan 29, 2018 8:47 pm

Would love to help, but apparently that site was down for over a week and is still having DNS issues.

So when I actually can resolve to them, I might look at it again.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

bjm
Posts: 5
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:48 pm

Re: site needs Globally Allowed

Post by bjm » Tue Jan 30, 2018 4:16 am

Pansa wrote:Would love to help, but apparently that site was down for over a week and is still having DNS issues.

So when I actually can resolve to them, I might look at it again.
Yes, I got the unexpected Maintenance window this morning.
I played around awhile and was able to gain access with Globally Allowed.
I assumed the site needed Globally Allowed.
Maybe, I just fell into access by chance.
I was able to add airtime this morning with Globally Allowed.
Just me.
FWIW ~ just reproduced. https://s9.postimg.org/xltkow2b3/2437.png
IDK
Thanks
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0

Post Reply