[FIXED] Export function stopped working

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
Dave1

[FIXED] Export function stopped working

Post by Dave1 » Sun Dec 17, 2017 11:46 am

Export function stopped working for me in 10.1.5.9, was working previously.

All good otherwise.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Tomatix
Senior Member
Posts: 60
Joined: Tue Dec 05, 2017 3:05 pm

Re: Export function stopped working

Post by Tomatix » Sun Dec 17, 2017 12:03 pm

Confirm,
stopped working in 10.1.5.8
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

dudrea

Re: Export function stopped working

Post by dudrea » Mon Dec 18, 2017 5:25 pm

Tomatix wrote:Confirm,
stopped working in 10.1.5.8
+1
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Tomatix
Senior Member
Posts: 60
Joined: Tue Dec 05, 2017 3:05 pm

Re: Export function stopped working

Post by Tomatix » Mon Dec 18, 2017 7:28 pm

Tested 10.1.6:
The new export function doesn't work for me:
It blanks the options page and the tab is then loading forever.
(FF57.0.1)
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Dave1

Re: Export function stopped working

Post by Dave1 » Mon Dec 18, 2017 9:52 pm

Export working again for me with 10.1.6.
(FF57.0.2)
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

bo elam
Senior Member
Posts: 190
Joined: Sat Oct 14, 2017 2:25 am

Re: Export function stopped working

Post by bo elam » Mon Dec 18, 2017 10:05 pm

Dave1 wrote:Export working again for me with 10.1.6.
(FF57.0.2)
Same here with 10.1.6rc1.

Bo
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

bo elam
Senior Member
Posts: 190
Joined: Sat Oct 14, 2017 2:25 am

Re: Export function stopped working

Post by bo elam » Mon Dec 18, 2017 10:06 pm

Tomatix wrote:Tested 10.1.6:
The new export function doesn't work for me:
It blanks the options page and the tab is then loading forever.
(FF57.0.1)
Perhaps you should upgrade to Firefox 57.0.2.

Bo
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Tomatix
Senior Member
Posts: 60
Joined: Tue Dec 05, 2017 3:05 pm

Re: Export function stopped working

Post by Tomatix » Mon Dec 18, 2017 10:53 pm

OK, thank you.
FF 57.0.2 is not yet available in the official Ubuntu repos. (I'm fine with waiting.)
( https://packages.ubuntu.com/artful/firefox )
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Bounder
Posts: 19
Joined: Thu Nov 23, 2017 7:11 am

Re: Export function stopped working

Post by Bounder » Wed Dec 20, 2017 2:04 pm

I can replicate exactly Tomatix's issue everytime: Export function does not work on my Linux system: I'd like to request that this thread be moved to the Development forum.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0

Tomatix
Senior Member
Posts: 60
Joined: Tue Dec 05, 2017 3:05 pm

Re: Export function stopped working

Post by Tomatix » Thu Dec 21, 2017 11:07 am

v 10.1.6.1rc1
x Work-around for Firefox bug preventing the Export button
from working on non-Windows platforms

works for me on FF 57.0.1 , thanks.
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Post Reply