multiple problems

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
zdamien

multiple problems

Post by zdamien » Tue Dec 05, 2017 3:34 am

1) I'm finding many sites not loading, until I individually trust each of the <garbage>.cloud front.net servers that they happen to be depending on. This wasn't an issue before FF 57, and I see no way to trust *.cloud front. net now.

2) Opening the NoScript Options tends to break other tabs when they're revisited: they turn mostly black, with blinking white bars, and possibly showing stuff from other tabs. Even a reload doesn't fix the tab.

I'm using FF 57.0.1 on Arch Linux, and NoScript 10.1.5.5. Which itself is odd, because the website changelog only goes up to 10.1.5.3.

3) When I tried submitting this post, I got "something triggered my antispam filter". The hell? I'm guessing the pseudo urls... nope.
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

zdamien

Re: multiple problems

Post by zdamien » Tue Dec 05, 2017 3:35 am

Oh, and the terminal Firefox is in spews a lot of lines like

[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 1908, 0, 12, 949
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, -1, 12, 457
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, 0, 1908, 1828
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 1908, 0, 12, 949
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, -1, 12, 457
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, 878, 1908, 950
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 1908, 0, 12, 949
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, -1, 12, 457
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, 878, 1908, 950
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 1908, 0, 12, 949
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, -1, 12, 457
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, 878, 1908, 950
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 1908, 0, 12, 949
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, -1, 12, 457
[GFX1-]: Failed 2 buffer db=0 dw=0 for 0, 878, 1908, 950
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9314
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: multiple problems

Post by barbaz » Tue Dec 05, 2017 4:07 am

zdamien wrote:1) I'm finding many sites not loading, until I individually trust each of the <garbage>.cloud front.net servers that they happen to be depending on. This wasn't an issue before FF 57, and I see no way to trust *.cloud front. net now.
https://forums.informaction.com/viewtop ... =7&t=24023
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Tomatix
Senior Member
Posts: 60
Joined: Tue Dec 05, 2017 3:05 pm

Re: multiple problems

Post by Tomatix » Thu Dec 07, 2017 2:40 pm

zdamien wrote:2) Opening the NoScript Options tends to break other tabs when they're revisited: they turn mostly black, with blinking white bars, and possibly showing stuff from other tabs. Even a reload doesn't fix the tab.
might be related to https://forums.informaction.com/viewtop ... 076#p93761
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Post Reply