Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
mary7
Posts: 10
Joined: Sat Aug 19, 2017 11:05 am

Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by mary7 » Tue Nov 28, 2017 9:00 am

Ciao, ti scrivo in italiano perchè non saprei come spiegarmi. Con questa nuova versione che mi ha aggiornato firefox 57 quantum alcuni siti mi dnano problemi. Libero mail non apre mi da "Errore di connessione"e devo disattivare Noscript per poter aprire la pagina e il sito Amiami (shop giapponese) non mi fa vedere le immagini dei nuovi oggetti inseriti, solo disattivando Noscript riappaiono. Con le altre versioni non avevo tali problemi, anche consentendo momentaneamente il sito il problema persiste l unica soluzione e disattivare No script
Anche su Facebook ho problemi non mi fa postare immagini o videi nei post (e facebook l ho sempre avuto come pagina permessa in tutto) anche Twitter non mi fa inserire immagini nei post
Ho provato google traduttore e mi compare una scritta rossa "Errore di traduzione" (in realtà non traduce niente)
Last edited by mary7 on Tue Nov 28, 2017 9:36 am, edited 3 times in total.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Hmark1

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Hmark1 » Tue Nov 28, 2017 9:23 am

Hi alltogether,

I have the same problems with some sites.
For example my Outlook-Mail will not open because FF57 stats some errors in network protocol.
The same for feedly.com, there's no chance to re-login via google accounts.
Both sites work fine when i will stopp NoScript.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

potatoe

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by potatoe » Tue Nov 28, 2017 9:32 am

I have a problem on all sites with 10.1.3c2, I was minding my business and suddenly all sites stopped working, I'm guessing I got updated to 3c2 in the background.

the trusted option for sites only had scripts enabled and nothing else, I tried enabling the rest but no luck, every time I close the options it reverts back to only allowing scripts, I cannot change this for any sites.

I have since gone back to 10.1.2 and disabled auto-update
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

n0mad
Posts: 5
Joined: Fri Apr 08, 2016 12:40 am

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by n0mad » Tue Nov 28, 2017 9:40 am

Same problem here with sites like GMail, ProtonMail, PosteItaliane and many many other. I rolled back to the previous version and disabled the auto-update.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Tobi

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Tobi » Tue Nov 28, 2017 9:42 am

Twitter is complete useless with 10.1.3c2, its broken, it seams the 10.1.3c2 is never been tested :evil:
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

mary7
Posts: 10
Joined: Sat Aug 19, 2017 11:05 am

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by mary7 » Tue Nov 28, 2017 9:54 am

ho provato a installare la versione 10.1.2 ma i problemi sono rimasti però prima di questo aggiornamento le versioni precedenti funzionavano bene
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Guest

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Guest » Tue Nov 28, 2017 10:00 am

same here
outlook and some other sites won't work even tough i've allowed the whole page,
the only fix is to disable noscript.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

wow

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by wow » Tue Nov 28, 2017 10:01 am

I reinstalled the old version but my whitelisted sites still only have "scripts" ticked, nothing else.

This is a nightmare.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Aladiah

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Aladiah » Tue Nov 28, 2017 10:09 am

Anch'io ho molti problemi con quest'ultima versione 10.1.3c2 ad es. :
Feedly (anche dando permesso a tutto) non si carica
Google Immagini permette la ricerca ma non riesco ad interagire con i risultati
ed altri...
Disattivato NoScript tutto ritorna normale
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Guest

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Guest » Tue Nov 28, 2017 10:10 am

yes. but at least we got back auto reload after permissions changed,
and also, i can revoke temporary permissions without having an unrelated/unaffected page reload too.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Guest

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Guest » Tue Nov 28, 2017 10:20 am

oh my,it's more serious than i thought;
when i click on links/answers on google nothing happens.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Klayton
Junior Member
Posts: 20
Joined: Sat Apr 02, 2016 9:52 am

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Klayton » Tue Nov 28, 2017 10:41 am

Seems like 10.1.3rc2 revoke all the permissions except scripts for trusted sites, another types of requests such a media or frames are possible to enable in custom only.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0

Dopefish

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by Dopefish » Tue Nov 28, 2017 10:47 am

The new version (10.1.3c2) is almost completely broken for me, too. Sites like steampowered.com (no videos), gog.com (it's always in Russian and I can't change the language), wdr.de (replacement icons), adobe.com (no download button for flash player) don't work correctly. Youtube doesn't play videos at all just like openload.co and other video sites. On top of that the websites are displayed in a strange looking font.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

tigerjack
Posts: 8
Joined: Tue Nov 28, 2017 10:59 am

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by tigerjack » Tue Nov 28, 2017 11:03 am

Nothing to add to the previous comments, just adding me to the list of people affected.
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/62.0.3202.94 Safari/537.36

pep

Re: Noscript 10.1.3c2 problem with some sites

Post by pep » Tue Nov 28, 2017 11:20 am

Youtube is completely broken for me. Thumbnails are missing on ALL video links, and SOME videos don't play at all. Everything goes back to normal when I disable noscript.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Post Reply