Mapquest.com will not display properly, goes to print page

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
NotLiable
Posts: 1
Joined: Thu Jun 29, 2017 3:17 pm

Mapquest.com will not display properly, goes to print page

Post by NotLiable » Thu Jun 29, 2017 3:28 pm

Running Firefox 54.0 (32-bit) and NoScript 5.0.5 I can no longer get the main screen at mapquest.com to properly load. The left side pane loads (no map), then the whole thing is replaced by a mapquest "Configure Your Print" screen. I have mapquest.com and mqcdn.com in my whitelist. I tried "Temporarily allow all this page" to no avail. Only "cure" thus far is to run Firefox in safe mode to disable NoScript. Any suggestions? It's definitely NoScript-related, as I can get to mapquest without incident in other browsers.

Arthur
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:54.0) Gecko/20100101 Firefox/54.0

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7462
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Mapquest.com will not display properly, goes to print pa

Post by therube » Thu Jun 29, 2017 3:57 pm

Worked for me with:

+mapquest.com
+atwola.com
+mqcdn.com
+aolcdn.com
+google-analytics.com
+googletagmanager.com


(I don't know if that's the minimal set of domains to get things working?)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.49.1 Lightning/5.4

barbaz
Senior Member
Posts: 9268
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Mapquest.com will not display properly, goes to print pa

Post by barbaz » Thu Jun 29, 2017 4:02 pm

therube wrote:(I don't know if that's the minimal set of domains to get things working?)
It's not.

Code: Select all

+mapquest.com
+mqcdn.com
+google-analytics.com
This is a bug in NoScript. Give me a moment to look into it.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

barbaz
Senior Member
Posts: 9268
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Mapquest.com will not display properly, goes to print pa

Post by barbaz » Thu Jun 29, 2017 4:04 pm

Same problem as this - viewtopic.php?f=7&t=22674
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

barbaz
Senior Member
Posts: 9268
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Mapquest.com will not display properly, goes to print pa

Post by barbaz » Fri Jun 30, 2017 3:28 am

NotLiable, do you still see this problem with NoScript latest development build 5.0.6rc5?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Post Reply