[FIXED] NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
jbanana

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by jbanana » Mon Jan 16, 2017 10:56 pm

Fix tested and confirmed. Thanks Giorgio!
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

User avatar
mikolajek
Posts: 18
Joined: Wed Mar 19, 2014 5:46 pm
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by mikolajek » Tue Jan 17, 2017 7:45 am

Yahoo! Thank you, Giorgio for this fix!
I've verified the latest available build (rc5) functioning on a several pages I used to have issues with LastPass and it works as expected! 8-)
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

libove
Junior Member
Posts: 21
Joined: Thu Oct 07, 2010 4:39 pm

Re: NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by libove » Tue Jan 17, 2017 8:20 am

Giorgio Maone wrote:Now that we've cleared that the problem does not affect the Lastpass version available on AMO (3.3.2) but only the development builds (4.x) (hence my initial inability to reproduce), please check NoScript's latest development build 2.9.5.3rc5, which should fix this incompatibility.
Thanks!


Woo hoo! He da man!
2.9.5.3rc5 no longer fights with LastPass' in-field icons.

What was the underlying technology disagreement that the two extensions had, which caused the problem?

thanks,
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

JoeMoo
Posts: 8
Joined: Fri Nov 25, 2016 6:42 pm

Re: [FIXED] NoScript blocking Lastpass icon in login fields

Post by JoeMoo » Wed Jan 18, 2017 6:15 pm

Thank you! I haven't been following this thread recently but NoScript updated and indeed it does work now!
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Post Reply