[RESOLVED]How to configure NoScript to accept a jotform form

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
drdebsmith
Posts: 3
Joined: Fri Jul 15, 2016 8:15 pm

[RESOLVED]How to configure NoScript to accept a jotform form

Post by drdebsmith » Fri Jul 15, 2016 8:22 pm

I have created a jotform.com form for a client, but noscript is not allowing it to show up. How do I configure the settings so that the form can be accessed? Here is the script code <script type="text/javascript" src="https://form.jotform.com/jsform/61954514334153"></script>, and here is the page it is supposed to be showing up on, but on my screen it just shows the downloadable version of the job application http://www.buckinghamsmadison.com/Employment_Application/application.html.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:47.0) Gecko/20100101 Firefox/47.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9176
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: How to configure NoScript to accept a jotform form

Post by barbaz » Fri Jul 15, 2016 8:27 pm

Moving to NoScript Support.

That link appears to work fine for me, just Temporarily allowing these three sites:

Code: Select all

+jotform.com
+jotfor.ms
+buckinghamsmadison.com

The form shows up without Allowing jotfor.ms but I would assume it's probably needed for it to actually work
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

drdebsmith
Posts: 3
Joined: Fri Jul 15, 2016 8:15 pm

Re: How to configure NoScript to accept a jotform form

Post by drdebsmith » Mon Jul 18, 2016 4:41 pm

Thank you!
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:47.0) Gecko/20100101 Firefox/47.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9176
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: How to configure NoScript to accept a jotform form

Post by barbaz » Mon Jul 18, 2016 4:42 pm

You're welcome! Image
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Post Reply