Web.de-service doesn't work

Ask for help about NoScript, no registration needed to post

Web.de-service doesn't work

Postby Vxd » Mon Apr 23, 2018 7:24 pm

21:35 23.04.2018
I tried the new noscript on firefox Quantum but my mail-site

Web.de especialy https://navigator.web.de/mail?sid=4d...) doesn't work anymore.

Some other sites don't work either.
What is my fault?

For this reason i now use noscript 5.1.8.4 on firefox 52.7.3 esr which works fine on all sites i visit but this version expires on August 28, 2018.

I'm running a windows 10 on an intel ASUS Zenbook
Firefox always with NoScript, Adblock Plus + Element Hiding Helper, Ghostery, Random Agent Spoofer, Video DownloadHelper

How is it possible to browse savely with an up-to-date firefox WITH noscript AND use my E-Mailproviderservice?
I'd very lucky, if you could help me
Thanks in advance
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.75 Safari/537.36
Vxd
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2018 6:40 pm

Re: Web.de-service doesn't work

Postby barbaz » Mon Apr 23, 2018 7:50 pm

1) NoScript 5.1.8.4 is outdated. Please upgrade to latest NoScript Classic from https://noscript.net/getit.

2) Did you try importing your entire NoScript config from your working NoScript Classic to the non-working NoScript 10?

3) In NoScript 10, how have you configured the Default, Trusted, and Untrusted presets?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8524
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Web.de-service doesn't work

Postby Vxd » Wed Apr 25, 2018 9:32 am

Hello!
Thanks for your reply.
I don't know how i can import the entire config from the working noscript to the latest version.
Can you tell me, which files are containing the entire config?
upd :13:53 25.04.2018
Your hint can't be problem solving:
I updated a working system (old firefox and old NoScript) to a NOT-working system (firefox quantum and new NoScript) with all the former settings.
So there can't be the reason: With the update, i took over all settings (config data in Users App-data-folder), right?
And further: I tested it on other PCs:
My girlfriends intel-PC: Win7, firefox quantum, NoScript 10...
(She told, on some sites the downloads don't work despite ALL scripts are allowed, it seems the pure presence of noscript disturbs their function)
A friend-of-mine-Lenovo-notebook: Win 8, firefox quantum, NoScript 10...
My sisters Samsung-notebook: Win 7, firefox quantum, NoScript 10...
You see where they are the same?
THEY ALL don't work on Web.de especialy https://navigator.web.de/mail?sid=xyz...
The reason seems to be a problem with NoScript on this site.
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/53.0.2785.21 Safari/537.36
Vxd
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2018 6:40 pm

Re: Web.de-service doesn't work

Postby barbaz » Wed Apr 25, 2018 3:11 pm

Vxd wrote:I updated a working system (old firefox and old NoScript) to a NOT-working system (firefox quantum and new NoScript) with all the former settings.
So there can't be the reason: With the update, i took over all settings (config data in Users App-data-folder), right?

If you upgraded in-place without uninstalling NoScript, then yes, you should have all your prior settings.

Now please answer the other question posed to you -
barbaz wrote:3) In NoScript 10, how have you configured the Default, Trusted, and Untrusted presets?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8524
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm


Return to NoScript Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests