NoScript not working correctly poss after Flash removed

Ask for help about NoScript, no registration needed to post
JHnoscriptuser

NoScript not working correctly poss after Flash removed

Post by JHnoscriptuser » Thu Jan 07, 2021 2:19 pm

I have been using NoScript for years without problems, but now it is mostly disabled. This seems to have happened at around the time Flash was discontinued. Virtually every site visited doesn't work correctly unless I allow global scripts or disable NoScript completely. Even trying to use this site I have to disable or things like reCaptcha doesn't work. have not altered any settings at all. Any suggestions?
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:84.0) Gecko/20100101 Firefox/84.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 9004
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: NoScript not working correctly poss after Flash removed

Post by Giorgio Maone » Thu Jan 07, 2021 2:58 pm

Could you please share with me your NoScript Options>Export file (by DM or using the email on the top right of https://maone.net) and describe in detail one example of malfunctioning site, with its address and the permissions you gave it?
Thanks!
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:85.0) Gecko/20100101 Firefox/85.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 9004
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: NoScript not working correctly poss after Flash removed

Post by Giorgio Maone » Fri Jan 08, 2021 10:49 pm

I've received your email, thanks. Working on it.
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:85.0) Gecko/20100101 Firefox/85.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 9004
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: NoScript not working correctly poss after Flash removed

Post by Giorgio Maone » Fri Jan 08, 2021 11:04 pm

It turns out it was just an insufficient permissions issue.
In the two examples you gave me, with your current settings, you needed to set a couple of other sites to TRUSTED (or temp. TRUSTED).
See my email reply for details.
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:85.0) Gecko/20100101 Firefox/85.0

JHnoscriptuser

Re: NoScript not working correctly poss after Flash removed

Post by JHnoscriptuser » Mon Jan 11, 2021 7:06 pm

Appreciate your help

Thanks
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:84.0) Gecko/20100101 Firefox/84.0

Post Reply