Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Ask for help about FlashGot, no registration needed to post
User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8673
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by Giorgio Maone » Thu Jun 26, 2014 11:38 pm

On a side note, user's changes have been meged in FlashGot 1.5.6, thank you.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0

CuF
Junior Member
Posts: 32
Joined: Fri Dec 06, 2013 10:14 pm

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by CuF » Fri Jun 27, 2014 12:14 am

Giorgio Maone wrote:On a side note, user's changes have been merged in FlashGot 1.5.6, thank you.

I'm not sure what that means.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20100101 Firefox/24.0

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7329
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by therube » Fri Jun 27, 2014 12:58 am

I'm not sure what that means.

Code: Select all

v 1.5.6rc1
=====================================================
+ [Media] Improved Youtube HD movies detection
  (thanks "user" for patch)

http://flashgot.net/getit
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0 SeaMonkey/2.26.1

user

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by user » Fri Jun 27, 2014 9:26 am

Um, there's a typo in Youtube.js, line 331 (I was in a hurry, and half of my brain was busy with something else):

Code: Select all

itag = decodeURLComponent(RegExp.$1);

Should be: decodeURIComponent.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.25

CuF
Junior Member
Posts: 32
Joined: Fri Dec 06, 2013 10:14 pm

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by CuF » Fri Jun 27, 2014 5:02 pm

@user - I see no YouTube.js. Is that error in 1.5.5.99 or 1.5.6rc1?

Btw, 1.5.5.99 is detecting YouTube streams better than 1.5.6rc1 if you're interested. (Is that from the typo?)
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20100101 Firefox/24.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8673
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by Giorgio Maone » Fri Jun 27, 2014 5:15 pm

CuF wrote:Btw, 1.5.5.99 is detecting YouTube streams better than 1.5.6rc1 if you're interested. (Is that from the typo?)

Please check latest development build 1.5.6.1rc1, thank you.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0

CuF
Junior Member
Posts: 32
Joined: Fri Dec 06, 2013 10:14 pm

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by CuF » Sat Jun 28, 2014 6:11 am

Giorgio Maone wrote:
CuF wrote:Btw, 1.5.5.99 is detecting YouTube streams better than 1.5.6rc1 if you're interested. (Is that from the typo?)

Please check latest development build 1.5.6.1rc1, thank you.


Looks good. That fixed it.
I'm still floored by the 'large' audio. As best as I can tell, that's the 1080p track. No-one else seems to have found a way to grab that except you guys.
Amazing stuff. Now patiently waiting for the version that will download the DASH files and remux automatically, but this seriously does the job in the mean time.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20100101 Firefox/24.0

user

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by user » Sat Jun 28, 2014 7:48 am

CuF wrote:Btw, 1.5.5.99 is detecting YouTube streams better than 1.5.6rc1 if you're interested. (Is that from the typo?)


Nope, the typo doesn't affect anything for now because the code is never executed (again, for now).
If you meant 1.5.6rc1 stopped detecting streams in embed iframes, that was my mistake, yes. I was going to move a block of code and apparently got distracted somewhere along the road and forgot to paste it. Here's the fixed version, and it also fixes DASH manifest processing:

Code: Select all

http://rghost.net/private/56617721/34b0af559fc1fd1f7b561c25dd677cc6
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.25

user

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by user » Sat Jun 28, 2014 7:54 am

user wrote:
CuF wrote:Btw, 1.5.5.99 is detecting YouTube streams better than 1.5.6rc1 if you're interested. (Is that from the typo?)

If you meant 1.5.6rc1 stopped detecting streams in embed iframes

And if you meant something else, I'm interested in something more than "ew, it doesn't work". URL, expected results, actual results. All the "standard" bug reporting stuff, you know.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.25

user

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by user » Sat Jun 28, 2014 8:31 am

Forgot URL-decoding/encoding in the DASH manifest processing block. Here's the fixed version:

Code: Select all

http://rghost.net/private/56618418/4e7101e887d83c7f3a06d93f8b97d068
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.25

CuF
Junior Member
Posts: 32
Joined: Fri Dec 06, 2013 10:14 pm

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by CuF » Sat Jun 28, 2014 7:35 pm

Are all the v1.4.6.1RC1 versions linked in the past few posts identical?

user wrote:Forgot URL-decoding/encoding in the DASH manifest processing block. Here's the fixed version:

Code: Select all

http://rghost.net/private/56618418/4e7101e887d83c7f3a06d93f8b97d068


user wrote:Nope, the typo doesn't affect anything for now because the code is never executed (again, for now).
If you meant 1.5.6rc1 stopped detecting streams in embed iframes, that was my mistake, yes. I was going to move a block of code and apparently got distracted somewhere along the road and forgot to paste it. Here's the fixed version, and it also fixes DASH manifest processing:

Code: Select all

http://rghost.net/private/56617721/34b0af559fc1fd1f7b561c25dd677cc6


Giorgio Maone wrote:Please check latest development build 1.5.6.1rc1, thank you
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20100101 Firefox/24.0

user

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by user » Thu Jul 17, 2014 11:01 am

Updated the signature decoder (test page: http://www.youtube.com/watch?v=msSmBR2EOwE), fixed a forgotten decodeURIComponent call (I officially hate it), added support for embedly.com iframe embeds:

Code: Select all

http://rghost.net/private/56940444/0102f4dd1280943c7adf4fc60742f4ab
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.25

CuF
Junior Member
Posts: 32
Joined: Fri Dec 06, 2013 10:14 pm

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by CuF » Sat Aug 02, 2014 5:11 am

Anyone looking to play around with an alternative, Jdownloader 2 (their Beta software), upon receiving a YouTube link will offer you three links: Video, Audio or Image.

From those links there is a drop down box that lets you select quality. For video, the first time you use it JD2 will ask if you want to install ffmpeg, let it.

HD versions versions of the video, including 1080p are downloaded properly and remuxed automatically.

I still would like to see FlashGot do this, but it works for now. I don't know if their code is open source or not...
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:24.7) Gecko/20140725 Firefox/24.7 PaleMoon/24.7.0

monica66
Posts: 1
Joined: Tue Sep 16, 2014 5:48 am

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by monica66 » Tue Sep 16, 2014 6:02 am

I usually download the videos from YouTube and convert them for my own players on computer to play. The most interesting thing is that I often upload 1080P mp4 videos to YouTube followed the blog I found on Google: GoPro MP4 to YouTube Converter-Upload and Import GoPro to Youtube with a FLV/AVI video format .
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1180.89 Safari/537.1

CuF
Junior Member
Posts: 32
Joined: Fri Dec 06, 2013 10:14 pm

Re: Flashgot no longer seeing 1080 MP4 on youtube

Post by CuF » Thu Mar 17, 2016 11:24 pm

Sorry to dredge up a dead topic, but support for 1080p+ YouTube videos still hasn't materialized 2 years later. Is any progress being made?
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:38.9) Gecko/20100101 Goanna/2.0 Firefox/38.9 PaleMoon/26.1.1

Post Reply