[META] switching ABE ruleset in the ABE options does not sav

Discussion about the board itself, forums organization and site bugs.
Post Reply
User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8654
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

[META] switching ABE ruleset in the ABE options does not sav

Post by Giorgio Maone » Fri Jul 22, 2011 6:06 pm

[From viewtopic.php?&f=10&t=6884]

@GµårÐïåñ:
This is an edge case, tricky to judge, since there's a forum dedicated to ABE, but in my opinion is more a NoScript bug than an ABE issue: the bug belongs into NoScript's Options dialog, and doesn't affect the ABE module itself.

Hence my call is that I prefer it to stay in the dev forum, thanks.
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.2; WOW64; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

User avatar
GµårÐïåñ
Lieutenant Colonel
Posts: 3325
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:19 am
Location: PST - USA
Contact:

Re: [BUG] switching ABE ruleset in the ABE options does not

Post by GµårÐïåñ » Fri Jul 22, 2011 7:41 pm

Giorgio Maone wrote:@GµårÐïåñ:
This is an edge case, tricky to judge, since there's a forum dedicated to ABE, but in my opinion is more a NoScript bug than an ABE issue: the bug belongs into NoScript's Options dialog, and doesn't affect the ABE module itself.

Hence my call is that I prefer it to stay in the dev forum, thanks.


Your call, sounds good to me, done. ABE is practically a separate module, per your own statement, so I figure that anything ABE related, regardless of how it gets there, still an ABE issue, hence its own forum. But ultimately, what works for you, works for me.
~.:[ Lï£ê ï§ å Lêmðñ åñÐ Ì Wåñ† M¥ Mðñê¥ ßå¢k ]:.~
________________ .: [ Major Mike's ] :. ________________
Mozilla/6.9 (en-US; rv:6.9.6.9) Gecko/66666666 Firefox/6.6.6

Post Reply