[RESOLVED] Back button does not save post content

Discussion about the board itself, forums organization and site bugs.
Post Reply
barbaz
Senior Member
Posts: 9282
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

[RESOLVED] Back button does not save post content

Post by barbaz » Wed Oct 22, 2014 6:13 pm

For the past few months when I've had posts caught by the spam filter or accidentally cancelled by me, using the "Back" button doesn't save what I had previously written, but instead erases everything. I don't think anything significant changed on my end when that issue started (but I could be wrong), and a small POST form testpage on my local server does save the entered text if I use the "Back" button.
Please fix, thanks.
Last edited by barbaz on Thu Oct 23, 2014 12:28 am, edited 1 time in total.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Mozilla/5.0 Gecko/20100101

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8743
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Back button does not save post content

Post by Giorgio Maone » Thu Oct 23, 2014 12:08 am

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9282
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Back button does not save post content

Post by barbaz » Thu Oct 23, 2014 12:27 am

Thank you Giorgio for the explanation.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Mozilla/5.0 Gecko/20100101

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7470
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: [RESOLVED] Back button does not save post content

Post by therube » Sat Oct 25, 2014 12:39 am

> It's the normal behavior for HTTPS pages

It's the normal behavior for HTTPS pages - on this board it seems, but not on "all" HTTPS pages (as I recall).

Pretty sure that it was not happening elsewhere (the "where" escapes me at the moment) HTTPS? I'll keep an eye out.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0 SeaMonkey/2.30

barbaz
Senior Member
Posts: 9282
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: [RESOLVED] Back button does not save post content

Post by barbaz » Mon Jun 22, 2015 10:49 pm

If anyone else is having this problem, I found that Form History Control (with a few minor modifications to deal with oddities in my browser setup) seems to work well.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Post Reply