Limited User: links to forum in sig?

Discussion about the board itself, forums organization and site bugs.
Post Reply
Grumpy Old Lady
Senior Member
Posts: 240
Joined: Fri Jul 03, 2009 7:20 am

Limited User: links to forum in sig?

Post by Grumpy Old Lady » Fri Jul 17, 2009 5:54 am

In the interests of efficiency (mine), I'd like to have a sig with :
"Latest Development Build" link marked up with that title
and
"Troubleshooting 101" title on the
viewtopic.php?f=7&t=1431
one

Unfortunately the sig won't get set in the user prefs, and in testing by adding the two links to a post manually, I've been stallowned in the attempt.
Any workaround to give permission to limited users for links in sigs?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5

atb
Posts: 1
Joined: Sat Apr 04, 2009 5:27 pm

Re: Limited User: links to forum in sig?

Post by atb » Fri Jul 17, 2009 2:48 pm

Works for me in my limited user test account. I put the following code in my sig.

Code: Select all

[url=http://noscript.net/getit#devel]Latest Development Build[/url]
[url=http://forums.informaction.com/viewtopic.php?f=7&t=1431]Troubleshooting 101[/url]
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

Grumpy Old Lady
Senior Member
Posts: 240
Joined: Fri Jul 03, 2009 7:20 am

Re: Limited User: links to forum in sig?

Post by Grumpy Old Lady » Fri Jul 17, 2009 5:10 pm

Thanks alan - works now.
No clue why not this am. The informaction server is a moody beggar.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7406
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Limited User: links to forum in sig?

Post by therube » Fri Jul 17, 2009 5:20 pm

(hey nagan, is that baxter? steven here!)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.22) Gecko/20090605 SeaMonkey/1.1.17

Alan Baxter
Ambassador
Posts: 1586
Joined: Fri Mar 20, 2009 4:47 am
Location: Colorado, USA

Re: Limited User: links to forum in sig?

Post by Alan Baxter » Fri Jul 17, 2009 5:37 pm

I don't think nagan has ever posted from my IP, Steven. (I'm assuming that's not your "Real Name", comrade.)
Sigh. It's not easy being green.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

Grumpy Old Lady
Senior Member
Posts: 240
Joined: Fri Jul 03, 2009 7:20 am

Re: Limited User: links to forum in sig?

Post by Grumpy Old Lady » Sat Jul 18, 2009 5:48 am

Hey Steven, therube, it's Nan M here. I've moved myself (my own motivation only, I must emphasise) to posting from limited logins because I'm too distracted to work all the mod bells and whistles without falling on my face - and I haven't the time to spend reading all the back-forum stuff to keep current with mod policy etc.
And you would agree that this thread is a very telling addition to the support for that position ;-)

Sorry I didn't think to advertise the change to everybody green; I guess I thought the whole team read every forum post(another reason I felt inadequate - I didn't keep up with the reading in the course ) and I posted in a thread where Alan B acknowledged, so I thought all done and dusted.

I had no need to do a mod login to research ips to work out Alan the Baxter's limited nick, btw.
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-AU; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060308 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.11

Post Reply