Some Post Are SLOW To Post/Preview

Discussion about the board itself, forums organization and site bugs.
User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8743
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Some Post Are SLOW To Post/Preview

Post by Giorgio Maone » Sun Jun 07, 2009 1:49 pm

... and I was right.
I removed the requirement (1024x800 max image resolution).
After all we've got good spam filters and excellent moderators now :)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10 (.NET CLR 3.5.30729)

Alan Baxter
Ambassador
Posts: 1586
Joined: Fri Mar 20, 2009 4:47 am
Location: Colorado, USA

Re: Some Post Are SLOW To Post/Preview

Post by Alan Baxter » Sun Jun 07, 2009 2:03 pm

Fix verified with both my post and therube's original POC. Let's see: 11 seconds per edit times 1000 edits per post means you've saved therube about three hours of time for each post. Now he can really pump his post count!
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10

User avatar
therube
Ambassador
Posts: 7469
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Some Post Are SLOW To Post/Preview

Post by therube » Sun Jun 07, 2009 7:36 pm

Heh :lol:.

This issue still persists:

Over the past couple of days, a new phenom: The page will appear to have loaded fully, but the progress bar never gets to completion (or I get tired of waiting for it).
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1pre) Gecko/20090606 SeaMonkey/2.0b1pre

Tom T.
Field Marshal
Posts: 3620
Joined: Fri Mar 20, 2009 6:58 am

Re: Some Post Are SLOW To Post/Preview

Post by Tom T. » Mon Jun 08, 2009 12:40 am

Giorgio Maone wrote:... and I was right.
I removed the requirement (1024x800 max image resolution).

I had noticed that if you include a clickable thumbnail hotlink, there's no delay. If you embed a huge image, yes, but that wasn't surprising, I figured this site had to retrieve the entire image and load and parse it, as you said.
Giorgio Maone wrote:After all we've got good spam filters and excellent moderators now :)

Did we have poor moderators before? :lol: :lol: :lol:

(I know, it was a Boolean AND. The former non-exclusive OR was not quite sufficient.)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US at an expert level; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20 diehard

Post Reply