Board is SLOW

Discussion about the board itself, forums organization and site bugs.

Board is SLOW

Postby therube » Mon Dec 03, 2018 11:57 pm

Board is SLOW of late.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0 SeaMonkey/2.49.5
User avatar
therube
Ambassador
 
Posts: 7209
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Board is SLOW

Postby GµårÐïåñ » Tue Dec 04, 2018 1:03 am

It is but not too bad. Afterall years of data is hogging the database and it takes up space and parsing that will take longer over time.
~.:[ Lï£ê ï§ å Lêmðñ åñÐ Ì Wåñ† M¥ Mðñê¥ ßå¢k ]:.~
________________ .: [ Major Mike's ] :. ________________
Mozilla/5.0 (Windows; Win64; x64; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0
User avatar
GµårÐïåñ
Lieutenant Colonel
 
Posts: 3314
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:19 am
Location: PST - USA

Re: Board is SLOW

Postby barbaz » Wed Dec 05, 2018 9:04 pm

I too have noticed this slowness in the last few days. It's tolerable for normal browsing, but it really kills my scripts for this site.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8724
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Board is SLOW

Postby therube » Thu Dec 06, 2018 3:59 pm

it really kills my scripts for this site

Is it this, slowness, or is it Sledge, or is it just my Sledge is outdated?

The other day, when I originally posted this SLOW, at some point it kind of worked, at least it (eventually) displayed the prompts, but then on clicking it, it did not do what it should have, del+ban.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.49.5
User avatar
therube
Ambassador
 
Posts: 7209
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Board is SLOW

Postby therube » Thu Dec 06, 2018 4:05 pm

In addition to SLOW, thinking it is the board itself too.

Even 'Select All' in a [code] box is not working.

Sledge was last updated March 2018, so I must be current with that.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.49.5
User avatar
therube
Ambassador
 
Posts: 7209
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA

Re: Board is SLOW

Postby barbaz » Thu Dec 06, 2018 4:16 pm

therube wrote:Even 'Select All' in a [code] box is not working.

Image It works fine for me.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8724
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Board is SLOW

Postby therube » Thu Dec 06, 2018 5:30 pm

Ah, you're right, oh, & that's going to be the reason why Sledge wasn't working - I had, javascript.enabled;false.
Must have toggled it at some point, for some reason, & forgotten about it.

Anyhow, things here are still slow :-).
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball NoScript FlashGot AdblockPlus
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.49.5
User avatar
therube
Ambassador
 
Posts: 7209
Joined: Thu Mar 19, 2009 4:17 pm
Location: Maryland USA


Return to Metaforum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests