[Resolved] Ctrl+C cannot be used to copy domain

Bug reports and enhancement requests
Post Reply
barbaz
Senior Member
Posts: 9788
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

[Resolved] Ctrl+C cannot be used to copy domain

Post by barbaz » Sat Dec 05, 2020 3:23 pm

I run Firefox 83 in a sandbox that gets dumped on quit. As part of committing permissions I want to keep in my "permanent" setup, I had been selecting domains with mouse and using Ctrl+C to copy them. This no longer works - instead it sets the domain to Custom.

Would it be possible to restore the ability to use Ctrl+C to copy the domain? Maybe use a different keyboard shortcut for Custom?
Or provide one-click copy functions like NoScript Classic had, so that select-and-copy becomes unnecessary?

Thanks!
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 9000
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: Ctrl+C cannot be used to copy domain

Post by Giorgio Maone » Sun Dec 06, 2020 12:07 am

Please check latest development build:
v 11.1.6rc4
============================================================
x Fixed permission keyboard shortcuts being triggered with
modifiers like CTRL (thanks barbaz for report)
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:84.0) Gecko/20100101 Firefox/84.0

barbaz
Senior Member
Posts: 9788
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Ctrl+C cannot be used to copy domain

Post by barbaz » Sun Dec 06, 2020 12:49 am

Sweet. Thanks Giorgio! Image
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
-

Post Reply