[Fixed] 10.1.8.1RC3 - Missing frames popup content

Bug reports and enhancement requests
Post Reply
pal1000
Junior Member
Posts: 40
Joined: Tue Mar 10, 2015 1:30 pm

[Fixed] 10.1.8.1RC3 - Missing frames popup content

Post by pal1000 » Fri Apr 27, 2018 2:21 pm

The popup list no longer shows domains accessed from frames. This is a regression in 10,1.8.1rc3.

I was able to easily reproduce this here: https://www.helpnetsecurity.com/2018/04 ... ncryption/

There is a soundcloud player in an iframe there but you won't be able to activate it using the popup because the appropriate domains are not listed. The player works regardless of domains missing from popup if the appropriate domains / URLs are permanently trusted from a previous release/beta or manually added in Options page.

I could reproduce with other websites, but I think this is enough information for now.
Last edited by pal1000 on Fri Apr 27, 2018 3:18 pm, edited 1 time in total.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:59.0) Gecko/20100101 Firefox/59.0

User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
Posts: 8762
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy
Contact:

Re: NS10.1.8.1RC3:Missing frames related content from popup

Post by Giorgio Maone » Fri Apr 27, 2018 3:07 pm

It should be already fixed in latest development build rc4, please verify, thanks.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:59.0) Gecko/20100101 Firefox/59.0

pal1000
Junior Member
Posts: 40
Joined: Tue Mar 10, 2015 1:30 pm

Re: [Fixed] 10.1.8.1RC3 - Missing frames popup content

Post by pal1000 » Fri Apr 27, 2018 3:22 pm

Thanks for the quick fix. It appears I was beaten to it when reporting this, but it's unsurprising considering this was a pretty nasty one as it breaks most HTML5 videos and audio.
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:59.0) Gecko/20100101 Firefox/59.0

Post Reply