Page 1 of 1

youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sat Nov 29, 2014 6:13 pm
by al_9x
Fx 33.1.1, NS 2.6.9.6rc1, new profile

  1. forbid iframe, apply to trusted
  2. open
  3. allow samsung.com
  4. activate one of the videos (first the iframe, then the flash embed), it won't play

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sat Nov 29, 2014 9:33 pm
by therube
I'm getting a "double" frame (placeholder).
First click gets you youtube.com, then a second click gets you ytimg.com, after which the clip loads & plays.

(I'm running from a less then clean Profile, but I'm not seeing anything odd.)


> 3. allow samsung.com

Not necessarily needed (for the videos).

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sat Nov 29, 2014 10:01 pm
by al_9x
therube wrote:I'm getting a "double" frame (placeholder).
First click gets you youtube.com, then a second click gets you ytimg.com, after which the clip loads & plays.

(I'm running from a less then clean Profile, but I'm not seeing anything odd.)


> 3. allow samsung.com

Not necessarily needed (for the videos).


I am giving repro directions, the steps are not optional

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sat Nov 29, 2014 11:22 pm
by Giorgio Maone
Investigating, thanks.

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sun Nov 30, 2014 1:40 pm
by therube
I see why it worked for me.
I also had Forbid <FRAME> enabled & with that it works.

Disabled it does not.
(But at the second click, there turns up a youtube.com related blocked object.)

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Wed Dec 03, 2014 9:43 pm
by Giorgio Maone
Please check latest development build 2.6.9.6rc3, thanks.

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sat Feb 07, 2015 2:54 pm
by al_9x
Giorgio Maone wrote:Please check latest development build 2.6.9.6rc3, thanks.


This has regressed for the 31 ESR.

Fx 31.4.0 ESR, NS 2.6.9.12, Flash 16.0.0.305, new profile

  1. forbid iframe, apply to trusted
  2. open
  3. allow samsung.com
  4. activate one of the videos (first the iframe, then the flash embed), flash never loads

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Wed Feb 11, 2015 10:28 pm
by Giorgio Maone
Investigating, thank you.

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sun Feb 22, 2015 4:34 am
by al_9x
Giorgio Maone wrote:Investigating, thank you.


are you able to repro?

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sun Sep 06, 2015 8:33 pm
by Giorgio Maone
al_9x wrote:
Giorgio Maone wrote:Investigating, thank you.


are you able to repro?

I did manage to reproduce, but its causes are very difficult to isolate.
Are you going to stay with 31.x for long?

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Sun Sep 06, 2015 9:38 pm
by al_9x
Giorgio Maone wrote:
al_9x wrote:
Giorgio Maone wrote:Investigating, thank you.


are you able to repro?

I did manage to reproduce, but its causes are very difficult to isolate.
Are you going to stay with 31.x for long?


This problem is present in fx 38.2.1esr and 40.0.3 with NS 2.6.9.37rc1

directions here

In 38.2.1 the player is flash and it never loads (activation loop), in 40.0.3 the player is html5, which does load but the video does not play ("An error occurred"). I have encountered the second scenario (player loads, video does not) with the flash player, elsewhere. I've seen this bug in several other places: livejournal.com, vk.com.

Re: youtube embed double activation (iframe, flash) problem

Posted: Mon Sep 07, 2015 9:34 pm
by therube
> This problem is present in fx 38.2.1esr and 40.0.3 with NS 2.6.9.37rc1

And SeaMonkey 2.35.