[FIXED] Issue with "Search or add a web site"

Bug reports and enhancement requests

[FIXED] Issue with "Search or add a web site"

Postby bo elam » Tue Jan 23, 2018 5:17 am

Perhaps I found an issue, but what I am reporting could be by design. When adding domains to create permission rules in NoScript Options, with beta 10.1.6.4rc4, when you add a domain and click the + sign, the domain is entered but you have to reload the Options page for the new permission to actually appear in the list.

With earlier NoScript 10 versions (including version 10.1.6.3, I just tested it), after clicking the + sign, the permissions page would immediately go to the site you just added.

I created a thread yesterday to report this but almost immediately I deleted it after realizing that the permission does actually gets entered in the permissions list after reloading the page. But I am not sure if what I am seeing in beta 10.1.6.4rc4 is by design or if adding domains to set permissions in Options page should work in the latest beta as it does in stable 10.1.6.3.

Bo
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0
bo elam
Senior Member
 
Posts: 150
Joined: Sat Oct 14, 2017 2:25 am

(10.1.6.4rc4) Sites listing becomes locked when add new site

Postby barbaz » Wed Jan 24, 2018 5:50 pm

Firefox 58.0
NoScript 10.1.6.4rc4
new profile

STR:
1) go to NoScript Options

2) in "Search or add a web site", type in any site that's not there

3) click the + button

Expected results: full sites listing appears with the new permission.

Actual results: sites listing is "locked" in the state it was immediately before clicking the + button. So if you entered a domain that's not already listed in NoScript Options, the sites list is locked to totally blank. It stays this way until the Options page is reloaded.

Possibly related console message -
Code: Select all
ReferenceError: SitesUI is not defined[Learn More]  options.js:153:9
   <anonymous> moz-extension://ca951dce-8277-4cbf-a01c-3c6d39bb412f/ui/options.js:153:9
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: https://forums.informaction.com/viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8112
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: (10.1.6.4rc4) Sites listing becomes locked when add new

Postby bo elam » Wed Jan 24, 2018 7:50 pm

Hi barbaz, I had already reported this. :)

viewtopic.php?f=10&t=24474

Bo
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0
bo elam
Senior Member
 
Posts: 150
Joined: Sat Oct 14, 2017 2:25 am

Re: Perhaps there is an ssue with "Search or add a web site"

Postby barbaz » Wed Jan 24, 2018 8:02 pm

oops Image Threads merged, thanks.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: https://forums.informaction.com/viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8112
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

NS10 Options page - list of known sites disappearing bug

Postby pal1000 » Sun Feb 11, 2018 10:29 am

Steps to reproduce:
- Open NoScript Options page;
- In "Search or add a website" field add a domain name with or without protocol;
- Add it to known sites list as trusted by hitting + button next to that text field.

What happens: list of known sites doesn't reappear despite Search or add a website" field clearing itself after hitting + button.
What should happen: list of known sites should reappear after hitting +
Manual recovery: Just refresh the options page
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0
pal1000
 
Posts: 14
Joined: Tue Mar 10, 2015 1:30 pm

Re: Perhaps there is an ssue with "Search or add a web site"

Postby barbaz » Sun Feb 11, 2018 1:01 pm

Threads merged.
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: https://forums.informaction.com/viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8112
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: Perhaps there is an ssue with "Search or add a web site"

Postby Giorgio Maone » Fri Feb 16, 2018 11:17 pm

Please check latest development build, thanks.

v 10.1.6.6rc2
=============================================================
+ Tab selection persistence on Options Page reloads
+ Automatically close Options Page on popup UI permissions
changes to avoid inconsistencies / unresponsiveness
x Fixed regression: per-sites permissions list not updated
after addition (thanks bo elam for report)
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0
User avatar
Giorgio Maone
Site Admin
 
Posts: 8300
Joined: Wed Mar 18, 2009 11:22 pm
Location: Palermo - Italy

Re: Perhaps there is an ssue with "Search or add a web site"

Postby barbaz » Sat Feb 17, 2018 12:07 am

Fixed here, thanks Giorgio! Image
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!
Board search is currently partially broken: https://forums.informaction.com/viewtopic.php?f=14&t=21752
Workaround: use your favorite search engine, add site:forums.informaction.com to your query
-
barbaz
Senior Member
 
Posts: 8112
Joined: Sat Aug 03, 2013 5:45 pm

Re: [FIXED] Issue with "Search or add a web site"

Postby bo elam » Sat Feb 17, 2018 6:06 pm

Confirmed, fixed. :)

Bo
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0
bo elam
Senior Member
 
Posts: 150
Joined: Sat Oct 14, 2017 2:25 am


Return to NoScript Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests