Search found 6 matches

by roparr2
Wed Oct 07, 2009 10:40 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [Resolved] Strange and disgusting cookie problem
Replies: 7
Views: 1090

Re: Strange and disgusting cookie problem

Just figured it out. I forgot i had installed TACO. Those are permanent opt-out cookies for 90 ad sites. :oops:
by roparr2
Wed Oct 07, 2009 10:21 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [Resolved] Strange and disgusting cookie problem
Replies: 7
Views: 1090

Re: Strange and disgusting cookie problem

Flash Cookies are stored elsewhere and look different. These are the names of ad companies. thanks.
by roparr2
Wed Oct 07, 2009 9:52 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [Resolved] Strange and disgusting cookie problem
Replies: 7
Views: 1090

Re: Strange and disgusting cookie problem

Thanks, Giorgio. I switched from Cookie Culler to Cookie Monster a little while ago, haven't tried CS Lite yet. The cookies refuse to be deleted. But maybe I'm misreading them. I just opened some. Some are called Opt-Out or Notarget . Are these non-cookies, so to speak? Anyway, after I uninstalled C...
by roparr2
Wed Oct 07, 2009 7:58 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [Resolved] Strange and disgusting cookie problem
Replies: 7
Views: 1090

[Resolved] Strange and disgusting cookie problem

Win XP Pro SP3 FF 3.5.3 NS I installed Noscript a day or 2 ago. I have cookies allowed, 3rd party cookies turned off. After several years of using FF, I have a huge list of Not Allowed cookies, a small one for Allowed, and Allow for session. I also have Cookie Culler, set to "Do not allow remov...
by roparr2
Wed Oct 07, 2009 5:19 pm
Forum: NoScript Support
Topic: How to decide: safe or unsafe?
Replies: 16
Views: 2831

Re: How to decide: safe or unsafe?

The only reason some of those sites were placed there by default was to prevent 20 million Yahoo mail users from posting problems with their mail, etc. 20 mill users already have problems by choosing Yahell mail and Hotmail. I've removed them from my whitelist! I don't need sympathy. I've been comp...
by roparr2
Tue Oct 06, 2009 6:04 am
Forum: Metaforum
Topic: HTML not working
Replies: 1
Views: 1941

HTML not working

HTML is not working in posts. I have BBCode turned on.