Search found 7 matches

by roothorick
Mon Oct 26, 2015 3:21 pm
Forum: NoScript Surrogates
Topic: google-analytics surrogate broken(?) on Google Keep
Replies: 1
Views: 89036

google-analytics surrogate broken(?) on Google Keep

This is a goofy one. I can't find any Google apps that actually use analytics, except this one. And if it's not allowed, it doesn't load beyond the search bar header. I have a hunch that it's not the usual analytics script but something custom sitting on that domain, but I'd like someone that knows ...
by roothorick
Tue Aug 04, 2015 11:15 pm
Forum: NoScript Surrogates
Topic: googletagservices surrogate not working on Twitch.tv
Replies: 7
Views: 92382

Re: googletagservices surrogate not working on Twitch.tv

The blank front page happens even without being logged in. Console on a Ctrl+F5 on the front page (not logged in): "JQMIGRATE: Logging is active" global-c87c4b3ce1ccdbed7a9e853b5402059e.js:17:2409 "JQMIGRATE: jQuery.browser is deprecated" global-c87c4b3ce1ccdbed7a9e853b5402059e.j...
by roothorick
Tue Aug 04, 2015 9:14 am
Forum: NoScript Surrogates
Topic: googletagservices surrogate not working on Twitch.tv
Replies: 7
Views: 92382

Re: googletagservices surrogate not working on Twitch.tv

Two big things jumping out at me: 1. The front page is predominantly just a solid gray band with nothing on it, where there'd normally be a "featured" stream and some other things. 2. More problematically, your username is missing in the top right, and the account options dropdown is missi...
by roothorick
Tue Jul 28, 2015 1:57 am
Forum: NoScript Surrogates
Topic: googletagservices surrogate not working on Twitch.tv
Replies: 7
Views: 92382

googletagservices surrogate not working on Twitch.tv

Twitch is all kinds of broken without allowing googletagservices.com. Half the front page doesn't load.

And that's only the most obvious issue. Much of the user settings/follows/etc pages are rendered useless.
by roothorick
Sat Mar 14, 2015 4:06 am
Forum: NoScript Development
Topic: ABE gets confused with hostnames that resolve to the WAN IP
Replies: 5
Views: 1159

Re: ABE gets confused with hostnames that resolve to the WAN

That works too, but the fact adding it to localExtras blocks your ability to load it at all would seem to indicates that you're accessing it from something that's not LOCAL or browser's chrome. Unless you're running into a bug. How are you accessing it? Adding it to localExtras prevents me from loa...
by roothorick
Fri Mar 13, 2015 5:29 pm
Forum: NoScript Development
Topic: ABE gets confused with hostnames that resolve to the WAN IP
Replies: 5
Views: 1159

Re: ABE gets confused with hostnames that resolve to the WAN

That setting is broken for me -- it stops all traffic.

The real workaround for me was to add the server's hostname to the system rule.
by roothorick
Fri Mar 13, 2015 4:51 pm
Forum: NoScript Development
Topic: ABE gets confused with hostnames that resolve to the WAN IP
Replies: 5
Views: 1159

ABE gets confused with hostnames that resolve to the WAN IP

Suppose home.example.com resolves to the WAN IP, and a web server on your router/server/etc. serves pages with links to "home.example.com". The already-loaded page is considered local. However, the links to home.example.com i.e. back to the same site are NOT considered local. This creates ...