Search found 47 matches

by Skeezix
Sun Dec 23, 2018 4:23 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [Solved] Problem with Permissions for Garmin.com Site
Replies: 3
Views: 25166

Re: Problem with Permissions for Garmin.com Site

You know, I just enabled NoScript Options > General, "Temporarily set top-level sites to TRUSTED" 3 to 4 days ago. Thank you for your help. :oops:

@therube: Thank you for your reply, but no, I don't have a user.js in my Profile folder.
by Skeezix
Sat Dec 22, 2018 1:09 am
Forum: NoScript Support
Topic: [Solved] Problem with Permissions for Garmin.com Site
Replies: 3
Views: 25166

[Solved] Problem with Permissions for Garmin.com Site

When I navigate to garmin.com and then check my permissions, I see that the site is marked with temporarily allow. I can change that to Default, but then when I navigate to some other site and then navigate back to the garmin site, something changes the permissions back to temporarily allow. This is...
by Skeezix
Sun Nov 18, 2018 8:08 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [Solved] Exclamation Point on the NS Icon
Replies: 2
Views: 25183

Re: Exclamation Point on the NS Icon

Yes, it is checked. It was unchecked. The only thing different, other than deleting Norton, was the Windows Update that took place 2 days ago.

I unchecked it (again)...

Thank you for your help!
by Skeezix
Sun Nov 18, 2018 6:56 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [Solved] Exclamation Point on the NS Icon
Replies: 2
Views: 25183

[Solved] Exclamation Point on the NS Icon

I have been using NoScript for over a year now with very few (if any) problems. I am now using version 10.1.9.9. After using Norton Security Suite for almost a year I removed it and am now using Windows 10 Defender. Now when I go to a website the NoScript icon briefly flashes its icon with a questio...
by Skeezix
Sun Oct 07, 2018 4:24 pm
Forum: NoScript Support
Topic: (Solved) Problem Logging into MS Hotmail Account
Replies: 10
Views: 6813

Re: Problem Logging into MS Hotmail Account (Resolved)

I'm now using version 10.1.9.8 and I haven't had any more Hotmail Login problems for the last couple of weeks. I think this problem has been resolved (but I'm not sure).
by Skeezix
Sun Oct 07, 2018 4:20 pm
Forum: NoScript Support
Topic: No More "Temporarily allow all..." Option (Resolved)
Replies: 7
Views: 5454

Re: No More "Temporarily allow all..." Option (Resolved)

Ahh - thank you. I was trying to edit the title (the bold text above "Post a Reply").

Works fine now! :D
by Skeezix
Fri Oct 05, 2018 2:48 pm
Forum: NoScript Support
Topic: No More "Temporarily allow all..." Option (Resolved)
Replies: 7
Views: 5454

Re: No More "Temporarily allow all..." Option

That's what I'm suspecting. :oops:

One last thing - is there a way to edit my thread titles once I have posted the initial thread? Some forums allow that, and I use that to add "Fixed" or "Resolved" to them.
by Skeezix
Wed Oct 03, 2018 3:14 pm
Forum: NoScript Support
Topic: No More "Temporarily allow all..." Option (Resolved)
Replies: 7
Views: 5454

Re: No More "Temporarily allow all..." Option

Thank you for your help. So I clicked in the blank space like you said, found the icon, and moved it to where I want it. I had expected maybe a tiny bit more than a clickable blank space. Like maybe a "Click here for more options" when hovering over the blank space. :roll: That last update was confu...
by Skeezix
Tue Oct 02, 2018 5:02 pm
Forum: NoScript Support
Topic: No More "Temporarily allow all..." Option (Resolved)
Replies: 7
Views: 5454

No More "Temporarily allow all..." Option (Resolved)

Using version 10.1.9.6 with Firefox on a Win10 system.

I no longer have a "Temporarily allow all..." when I click the NS logo at the upper right of my page. What can I do to get it back?
by Skeezix
Thu Aug 30, 2018 3:10 pm
Forum: NoScript Support
Topic: (Solved) Problem Logging into MS Hotmail Account
Replies: 10
Views: 6813

Re: Problem Logging into MS Hotmail Account

What version of NoScript? What domains have you allowed in NoScript? Have you checked to see if maybe something new is now showing up in there that may also need to be allowed? I'm using version 10.1.8.23. I have 64 domains set to "Trusted". I think I was pretty careful when I tagged them. The prob...
by Skeezix
Tue Aug 28, 2018 3:36 pm
Forum: NoScript Support
Topic: (Solved) Problem Logging into MS Hotmail Account
Replies: 10
Views: 6813

(Solved) Problem Logging into MS Hotmail Account

For the last 20 years I have not had a problem with hotmail. But for the last 3 days, when I go to "hotmail.com" all I see is a blank screen. If I restart with addons disabled, I get the full MS screen and I can log in. If I restart with addons enabled and then disable NoScript, I can log into hotma...
by Skeezix
Wed Mar 28, 2018 11:44 pm
Forum: NoScript Support
Topic: [UNRELATED] Why are WOT Settings "Privileged?
Replies: 1
Views: 790

[UNRELATED] Why are WOT Settings "Privileged?

When I go to Web Of Trust's Settings and then click the NoScript icon, NS tells me, "This is a privileged page, whose permissions cannot be configured."

Does this mean that NS users have no say in handling WOT, and if so, why not?
by Skeezix
Fri Mar 02, 2018 1:31 am
Forum: NoScript Support
Topic: NS Blocks Youtube Videos with a Yellow Screen (Fixed)
Replies: 6
Views: 674

Re: NS Blocks Youtube Videos with a Yellow Screen (Fixed)

barbaz wrote:How have you configured Trusted?
I just left it alone; it has the default settings.

UPDATE: If I click the NS icon and then click the icon with the exclamation point inside the clock, then I can watch the video. I think I will do this until the problem "fixes itself".
by Skeezix
Fri Mar 02, 2018 1:28 am
Forum: NoScript Support
Topic: turn off the "blocked objects" feature
Replies: 4
Views: 752

Re: turn off the "blocked objects" feature

I am using NS version 10.1.6.6rc2 and I don't see any ClearClick box when I open NS Options.

Nor do I see Embeddings. Have they been superceded in my version?
by Skeezix
Tue Feb 27, 2018 10:13 pm
Forum: NoScript Support
Topic: NS Blocks Youtube Videos with a Yellow Screen (Fixed)
Replies: 6
Views: 674

Re: NS Blocks Youtube Videos with a Yellow Screen

barbaz wrote:Do you have all 3 of those domains set to Trusted?
Yes, they are both set to Trusted.