[RESOLVED]Just the 1st level domain appears in the icon afte

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: [RESOLVED]Just the 1st level domain appears in the icon afte

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by Nerd » Thu Mar 09, 2017 1:57 pm

I can confirm that it works again as used to be with the new version 5.0.1

Thanks a lot.

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by barbaz » Tue Mar 07, 2017 8:45 pm

Giorgio Maone wrote:Please check latest development build 5.0.1rc1, thanks.
Much better, thanks! :D

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by Nerd » Tue Mar 07, 2017 5:58 pm

Thanks a lot for the effort.
I can test it unfortunately just on Thursday.

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by cartel » Tue Mar 07, 2017 3:25 pm

Giorgio Maone wrote:Please check latest development build 5.0.1rc1, thanks.
That works...thanks

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by Giorgio Maone » Tue Mar 07, 2017 2:36 pm

Please check latest development build 5.0.1rc1, thanks.

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by Giorgio Maone » Tue Mar 07, 2017 6:44 am

Investigating, thanks.

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by Nerd » Sun Mar 05, 2017 6:15 pm

Thanks a lot.

Will follow those posts.

Just tried the
about:config > noscript.forbidXHR to 0 gets it working
if that would help me.

That makes it more strange. I just get to see youtube.com and the other 5 scripts are hidden. As soon I whitelist youtube.com the video is starting (after a long refresh of the page) to play without I had to whitelist the second necessary script googlevideo.com.

I reverted the setting to 1

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by barbaz » Sun Mar 05, 2017 5:57 pm

Thanks.

Ok, if I look in my request viewer addon I see a script from google.com. Still not seeing the other two.

I suggest you watch this space as well - viewtopic.php?f=7&t=22618

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by Nerd » Sun Mar 05, 2017 5:42 pm

Hi,

Thank you for your response. It seems that the issues could be related.

I noticed that behaviour unfortunately on some other pages as well, youtube was just the easier one to explain.

After testing a bit I can not nail it down. The behaviour is still very odd. Even if I managed after a while to whitelist the second domain googlevideo.com,
it seems like that all other domains even the whitelisted one (googlevideo.com) disappears again so that just youtube.com stays listed. There seems to be no predictable behaviour on that.

EDIT:
What other four?

Code: Select all

youtube.com
google.com
doubleclick.net
googlesyndication.com
googlevideo.com
googletagservices.com

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by barbaz » Sun Mar 05, 2017 5:32 pm

Nerd wrote:In total there are 6, but the other four are not necessary.
What other four?

Code: Select all

+googlevideo.com
+www.youtube.com
!doubleclick.net

Re: Just the 1st level domain appears in the icon after upda

by therube » Sun Mar 05, 2017 12:23 pm

Perhaps related, Odd development on Youtube.

[RESOLVED]Just the 1st level domain appears in the icon afte

by Nerd » Sun Mar 05, 2017 10:59 am

Hi,

I noticed that since my update to noscript 5.0 came through it works differently then the versions before.

Most of the Websites I allow just manually over the icon that I have displayed in the menu bar. As example I try to explain the behaviour with the webpage youtube, but this issue appears on most of my pages. Just to make sure it has nothing to do with my firefox profile, I created a new one, the behaviour is the same though.

To play videos on youtube (html5) you need two domains to be temporarily whitelisted: youtube.com and googlevideo.com

In total there are 6, but the other four are not necessary.

In the past all 6 domains where listed instantly, but now since the update just the first level (youtube.com) is listed and the others are not showing up.

After a couple of tries refreshing the webpage the other domains showing up as well, but I am not sure whether it has to do with the refresh or just because some time past bye.

Thanks for any advice.

Top